Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam musialem w swojej e46 wymienic czujniki dsc do tego musialem sciagnac zbiorniczek od plynu hamulcowego moje pytanie czy zapowietrzylem caly uklad?i jak sie go odpowietrza mam inpe. Moja e46 posiada dsc. E46 sedan silnik n42
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jeśli płyn hamulcowy został w przewodach i nie zassało powietrza układ nie powinien sie zapowietrzyć.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Wyjmujac zbiorniczek musialem tez odpiacz ten czarny gumowy przewod nie wiek czy on jest od sprzegla nie znam sie dokladnie i pytanie czy sprzeglo trzeba tez odpowietrzac?
Opublikowano
Zamontowalem.wszystko wlalem plyn do zbiorniczka odpalilem auto pedal wpada w podloge takze jest zapowietrzony uklad jak mam zaczac majac dsc czy jest jakas procedura przez inpe?czy manualnie