Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pokazuje mi się komunikat "olstand motor" i nie wiem o co chodzi. Tak wiem :search: ,ale w gąszczu postów się gubie :shock: Prosze o pomoc :modlitwa: jeszcze jedna prośba-jakiś link lub lektóra odnośnie funkcji komputera,bo jestem kompletnie zielony :oops:

Dziękuje za pomoc i proszę o wyrozumiałość :D

PS.model e 34 525i 92 rok

• Moderatorzy
Opublikowano
Witam. Pokazuje mi się komunikat "olstand motor" i nie wiem o co chodzi. Tak wiem :search: ,ale w gąszczu postów się gubie :shock:
W jakim gąszczu postów? Użyłeś wyszukiwarki? Chyba nie... Po wpisaniu w szukajce "olstand motor" i zaznaczeniu opcji wyszukiwania wszystkich słów pokazały się 3 wyniki, w tym 2 z odpowiedzią. Zajęło mi to jakieś 15 sekund...

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
... poziom to może masz OK ale po długiej jeździe albo na wysokich obrotach to tylko Ci przypomina żebyś się nie zagolopował _ setka dolewki powinna go zadowolić i komunikat nie będzie się pojawiał - możesz uwierzyć :cool2:
* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
Witam. Pokazuje mi się komunikat "olstand motor" i nie wiem o co chodzi. Tak wiem :search: ,ale w gąszczu postów się gubie :shock:
W jakim gąszczu postów? Użyłeś wyszukiwarki? Chyba nie... Po wpisaniu w szukajce "olstand motor" i zaznaczeniu opcji wyszukiwania wszystkich słów pokazały się 3 wyniki, w tym 2 z odpowiedzią. Zajęło mi to jakieś 15 sekund...

Przepraszam,już wiem,poprostu żle używałem wtszukiwarki :duh:

Wszystkim dziękuje za pomoc :modlitwa:

Pozdrawiam!

PS.Drogi Adminie,jeszcze pewnie nieraz jakąś gafę strzele,więc z góry wielkie sorki.

• Moderatorzy
Opublikowano
PS.Drogi Adminie,jeszcze pewnie nieraz jakąś gafę strzele,więc z góry wielkie sorki.

Jeśli gafę strzeliłeś przez niewiedzę, a teraz już wiesz jak korzystać z szukajki i będziesz tą wiedzę wykorzystywał w praktyce to... :cool2:

Pozdrawiam

Admin