Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu są zdjęcia. :D

Ta ze Szczecina miała lekko przyciemniane szyby i jednokolorowe lampy z tyłu. Z wyposażenia extra oprócz automatu miała czarne skóry, elektryke siedzeń. Niestety bez Navi.

Tydzień później znalazłem w Trójmieście 528i Touring 99r. srebrną w czarnych skórach, na 18 calowych alu, z Navi i Nivo, w manualu oraz z instalacją gazową za 30.000zł. Co najważniejsze bez szpachlu i od 8 miesięcy w kraju. To była okazja. :8)

Opublikowano
Kurcze, mocny dzwon. Dobrze że wam sie nic nie stało. Kabina cała :cool2: Dobry wóz. Warto kupic e39.
Opublikowano
No niestety kupke metalu wystawiłem bo wciąż jest moja a coś z tym musze zrobić napewno nie będę naprawiał bo to nie w tym rzecz,rzeby jeździć krzywym autem. Jak ktoś kupi to kupi jak nie to będę sprzedawał co sie da, a reszta na złom. :(
Opublikowano
No niestety kupke metalu wystawiłem bo wciąż jest moja a coś z tym musze zrobić napewno nie będę naprawiał bo to nie w tym rzecz, żeby jeździć krzywym autem. Jak ktoś kupi to kupi jak nie to będę sprzedawał co sie da, a reszta na złom. :(
Opublikowano
Mam jeszcze jedno pytanie do posiadaczy e39 (choć niekoniecznie) Czy otwór w bagażniku w sedanie ma taką samą wielkość co w kombi i pomieści 60l zbiornik gazu taki miałem w kombi? :idea: Zastanawiam się teraz nad sedanem może by sie dało resztki gazu przełożyć.