Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Winowajcą jest kratka wentylacyjna. U mnie (F21 116d rok 2012) wygląda ona podobnie jak na poniższym zdjęciu:

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20130110/nebu8u9u.jpg

U mnie lekko ułamał się zaczep tej kratki. Na szczęście wystarczyło mocno pociągnąć do siebie tak żeby wskoczył na nowo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wczoraj ponownie zawitała u mnie woda w lewym schowku. Obstawiam, że szlak trafił uszczelke z tej kratki wentylacyjnej. Czy ktoś wie, jak dostać się do tej kratki z drugiej strony?
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Ja myślę że to nie wina tej kratki. Dzisiaj też zauważyłem wodę w tym schowku, jednak mam też mokry dywanik na nadkolu, czyli ta woda dostaje się z innego miejsca bo ta kratka jest niżej niż dywanik który był mokry
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mialem podobnie w BMW X3 F25 woda z prawej strony bagażnika.Co się okazało?uszkodzona uszczelka,a właściwie taśma dwustronna która trzyma obudowę anteny dachowej,tzw płetwa rekina.Przez tą nieszczelność woda leciała przez dach po tylnym słupku i gromadziła się we wnęce bagażnika.Jedyna opcja to naprawić to kupić taką taśmę dwustronną,taką gąbeczkę i na nowo to przykleić.Starą trzeba wyciąć jak na filmiku

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk