Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fajnie felgi pasują do auta. Widzę poza tym słuszne podejście do motoryzacji. :cool2:
Benzyna zamiast krwi...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fajna bryka, widać że o nią dbasz, a nie czekasz "aż coś się urwie" :D

Podoba mi się ta subtelna mała lotka na pokrywie bagażnika - zastanawiam się jak by ona u mnie wyglądała...

Modów z zewnątrz w swojej nie planuję, podoba mi się ta smukła gładka linia nadwozia E92, jedynie na tą lotkę się być może zdecyduję.

Szerokości i bezawaryjności!

Opublikowano
Fajna bryka, widać że o nią dbasz, a nie czekasz "aż coś się urwie" :D

Podoba mi się ta subtelna mała lotka na pokrywie bagażnika - zastanawiam się jak by ona u mnie wyglądała...

Modów z zewnątrz w swojej nie planuję, podoba mi się ta smukła gładka linia nadwozia E92, jedynie na tą lotkę się być może zdecyduję.

Szerokości i bezawaryjności!

Dzięki, co do lotki to pochodzi ona z demotażu m3, polecam także poszukać jakiejś z demontażu albo ori bmw, bo te zamienniki z allegro są wątpliwej jakości. :) :)

Opublikowano
Bardzo ładne auto i konkretnie idziesz z modami, ale ja mam bardzo dużą prośbę, zamontuj sobie na aparacie/telefonie poziomice, błagam :P. Od tych kątów idzie dostać... :roll: :lol:
http://s32.postimg.org/8t3axzpc5/podpis_Forum_BMW.png
Opublikowano
Bardzo ładne auto i konkretnie idziesz z modami, ale ja mam bardzo dużą prośbę, zamontuj sobie na aparacie/telefonie poziomice, błagam :P. Od tych kątów idzie dostać... :roll: :lol:

dzięki, no to ostatnie zdjęcie to dość przesadzone z kątem :mrgreen: :mrgreen:

Wszystko fajnie ale m look i 318i jakoś do mnie nie trafia. Dobra robota jeśli chodzi o mody.

No taka wersja jest m-pakiet z słabym silnikiem :o :o

Opublikowano
WojciechT czy w środku jest głośno i jakie masz obroty na autostradzie przy 160km/h?

Głośno raczej nie, może jest głośniej ale na tyle że nie słychać różnicy, a co do obrotów to szczerze nie pamiętam :)