Skocz do zawartości

Retrofit LM2 AHL do pre lci 2004 problem z doswietlaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich jako nowicjusz forum.

Mam problem po przekladce lm2-ahl do przed lifta z 2004, przeciagnalem 12 kabli i wszystko podpiete zgodnie z WDS, piny z ringow tez przepiete i prawie wszystko dziala.

Mam lampy skretne ktore byly oryginalnie ale zmienilem modul na LM2 i tylne lampy z polifta, problem mam z doswietlaniem zakretow, zamiast skrecac soczewka w prawo i w lewo to zapala mi sie swiatlo drogowe i z lewej i z prawej strony i to na postoju, poziomowanie jest ok. Szukalem na wujku google 3 dni przed dodaniem tego posta lecz nic nie moglem znalezc, czy wie ktos z was w czym problem? nie wiem juz czy to wina kodowania czy jeszcze jakies piny musze przepiac z gory dzieki

Edit: Dynamiczne doswietlanie dziala jak i rowniez statyczne tylko po co dwa doswietlania z reflektora? teraz nie mam swiatel drogowych (tylko xenon) z H7 tylko statyczne doswietlanie da sie to moze przelozyc na przeciwmiegne plus drogowe na H7 i xenon?