Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem z moim e39 530D. Wskazówka z paliwem pokazuje ok 20L i samochód gaśnie podczas jazdy(brak paliwa). Jak doleje 5L bańki to normalnie odpala i jadę dalej. Jak samochód mi zgasł to było słychać jak pompa chodziła, chciała zabrać paliwo ale nie było z czego chociaż wskazówka pokazywała że jest paliwo. Nie wiem co może być przyczyną. Czy wskazówka źle pokazuje czy pompa nie działa?
Opublikowano
Szybciej bys znalazl odpowiedz po chwili szukania niz piszac tego posta. Masz do wymiany pompke paliwa w zbiorniku paliwa. Przelewa ona rope miedzy komorami, jak jest spalona to bedzie sie wlasnie dzialo tak jak opisujesz.
Opublikowano
Szybciej bys znalazl odpowiedz po chwili szukania niz piszac tego posta. Masz do wymiany pompke paliwa w zbiorniku paliwa. Przelewa ona rope miedzy komorami, jak jest spalona to bedzie sie wlasnie dzialo tak jak opisujesz.

Ok, dzięki, po prostu miałem dosłownie chwile żeby posta napisać. Zazwyczaj staram się przeszukać forum przed napisaniem posta.