Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Przeszukałem forum przeczytałem instrukcje obsługi ale nie znalazłem przyczyny problemu. Konkretnie chodzi o światła odprowadzania do domu. Światła przywitania działają, zapalają się ringi i halogeny tyle światła itp, a światła odprowadzania nie chcą działać. Raz jeden zapaliły się i nie wiem jak to zrobiłem. Nie chodzi mi o to co w innych postach ludzie piszą ( pociągnięcie za wajchę od długich świateł ) tylko właśnie o te ringi itp. Jaki jest patent na to żeby to działało ? Powinno być gdyż w menu mam ustawienia tego systemu.
Opublikowano
W i drivie mam ustawione światła odprowadzania do domu ale coś nie działa. Po naciśnięciu kluczykiem zamknięcia powinny się zaświecać ringi, halogeny i światła tylne tak jak w przypadku świateł powitania się dzieje. Tak jak pisałem raz się zapaliły tak jak powinny ale nie wiem dlaczego tylko raz.