Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam i mam pytanko które elementy powinny być podświetlane na panelu najlepiej prosił bym o zdjęcie jakby ktos mógł i co jest odpowiedzialne za podświetlanie (diody czy żaróweczki) i jak to rozebrac zeby wymienic bo wogóle mi nieświecą z góry dzieki :)
Opublikowano

Khadafi !

Ja myslalem,ze Ty jezdzisz Rollsem :P

Teraz wszyscy boja sie terrorystow !!!

Napisz jak sprawuje sie E 30 w Libii/pustynia ,upal itd itp/.

To bylo adresowane do pulownika Khadafiego :mrgreen:

Napisy moye dokladnie,ktore elementz na panelu Ci sie nie swieca.

A najlepie ydemontuj panel i bedyiesy wiedyial co i jak.

poydrawiam

• Członkowie klubu
Opublikowano

A ja proponuje być bardziej miłym, uprzejmym i cierpliwym - i bez wulgaryzmów - niestety ale ostrzezenie.

Krzysiek.

P.S. Odnośnie tematu to wejdz tu:

www.realoem.com

wpisz numer VIN i podpatrz co tam masz w swoim aucie.

BMW E84 2.8iX

BMW E31 840Ci M60B40

BMW Klub Polska

Opublikowano
A ja proponuję skorzystać z opcji szukaj. Taki przycisk na górze pod nazwą forum :lol:
to proponuj dalej niepierwszy raz jestem na jakimkolwiek forum i wiem ze jest szukajka ale tam nieznalazłem odpowiedzi. Niemam podświetlanego zadnego elementu :evil: daletego chciałem to sobie naprawic wymieniłem juz żaróweczke w zapalniczce i przy włonczniku od świateł ale za chiny niemoge zdjąć tego panela :zlosc:
Opublikowano

Czesc

Na Allegro sa ksiazki Naprawiam sam BMW.

Cena 45 pln i tam masz napisane jak demntowac poszczegolne elementy.

mam taka ksiazke,ale nie opisze ci tyego w poscie ,bo to za duzo pisania.

pozdrawiam

Opublikowano
a i jescze jedno czy do podswietlenia tych pokreteł od nawiewu i tych przesówanych jest taka sama żaróweczka jak do popielniczki??