Skocz do zawartości

Oficjalna prezentacja X7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A może wyprzedzili epokę i za rok wszyscy oszaleją.

X5 też wydawał mi się z początku nie do końca - między innymi ze względu na duży grill. Teraz uważam ,że jest git.

Zawsze moze byc tak ze trafiles w sedno.

Osobiscie jak mialbym porownac to do czegos to pamietam jak byla moda na mini i szpilki glebokie dekoldy. Teraz to przestarzaly synonim lat 80-90. Teraz "sexowna" dziewczyna musi mies szerokie szarawe spodnie najlepiej jeszcze przykrotkie, mini marynarke i golf. Najlepiej jak bedzie miala ze soba jakas aktowke na "wazne dokumenty" to jej doda powagi i animuszu. Niestety jej walorow fizycznych nawet jak posiada nie bedzie widac. Nawet jeszcze jej cialo wyda sie malo sexowne. Ale co tam wazne ze jest trendy :D.

Z nowymi autami (nie wszystkimi) jest tak samo wszyscy sie jaraja bo nowe ale jak tak trzezwo spojrzec i sie zastanowic to wiekszosci ludzi sie nie podobaja tylko szczerze nikt nie przyzna...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Coś na zasadzie bajki Andersena "Król jest nagi" :)
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
Coś na zasadzie bajki Andersena "Król jest nagi" :)

Dokladnie tak!

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Widziałem,jeździłem i powiem tak, szkoda, że mnie nie stać, bo auto na żywo bardzo mi się spodobało, jako osobie lubiącej suvy.
Benzyna zamiast krwi...
  • 5 miesięcy temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
,

BMW X7 - powodzenia z szukaniem miejsca

Pajacowanie Zachara na temat szerokości było już kilka miesięcy temu. Wg niego jak samochód ma 10cm mniej to miejsce parkingowe powinno mieć 3,9m?

A autobusy jakoś jeżdżą i mieszczą się na pasach ruchu na których On jadąc X7 ma problem?

Co by tu jeszcze nie wymyśleć, żeby zrobić atrakcyjny materiał?

.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeździłem X7 (tak w ramach ogólnego pasjonowania się motoryzacją, bo na to auto mnie po prostu nie stać) po Bielsku Białej, byłem nim w Wiedniu i w Pradze, czyli jakąś trasę też zrobiłem.

Owszem, jest duże i czasami szukałem miejsca do zaparkowania, ale żadnej tragedii nie odczuwałem z powodu jego wielkości.

W teście trochę wyolbrzymił moim zdaniem ten problem.

Benzyna zamiast krwi...