Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam Stones

Fakt, na fotach, które zamieściłeś maska leży lepiej, chociaż na większości tych fotek są auta nowe lub prawie nowe, a moje ma już 6 latek skończone i 225 tys przebiegu!!!

:D

NA zdjeciu jest tez MOJ samochod i ma 11 LAT i 205 000 km, wiec wiele o nim mozna powiedziec ale na pewno nie mozna powiedziec ze jest nowy lub prawie nowy.

Prowadzę sklep z częściami do samochodów.

[email protected]

www.czescidobmw.pl

Opublikowano
Witam ponownie

Co do tych 50 000 PLN, to nie musi być w gotówce wystarczy potwierdzony przelew. :D

P.S. a dla zainteresowanych kupnem e 38, to autko naprawdę jest do sprzedania i obejrzenia w Warszawie.

jest 50 000 wiec 55 000 juz nie aktaualne :twisted2:

[email protected]

www.czescidobmw.pl

Opublikowano

Ha ha a to dobre te 50 patoli to w nawiązaniu do twojego posta

A co do maski to przecież nie neguję że w twojej jest ok no nie?

Tak z ciekawości przyjżałem sie dzisiaj dokładniej problemowi pokrywy i od strony pasażera jest ok, tylko od kierowcy środkiem się trochę zapada i nie bardzo wiem czemu(macha 100% nie pryskana), ale jak już pisałem, na żywo wygląda znacznie lepiej niż na tej Twojej wstrętnej fotce :mrgreen: :D

Opublikowano
Witam Stones

Fakt, na fotach, które zamieściłeś maska leży lepiej, chociaż na większości tych fotek są auta nowe lub prawie nowe, a moje ma już 6 latek skończone i 225 tys przebiegu!!!

o to mi chodzilo :wink: , a wiem wiem ze nie negujesz mojej maski i chwala Ci za to :wink:

[email protected]

www.czescidobmw.pl