Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:|

Pomóżcie mi i napiszcie. Popychacze do zaworów na klawiaturze o ile sie nie myle aluminiowe pekły mi na jednym cylindrze w silniku M10 na gaźniku.

Czy będą pasować popychacze od 2 litrowej ośmiozaworowej jednostki. Czy bedzie to samo ściągam z tamtej głowicy i zakładam do m 10.

pomóżcie napiszcie

dzieki klubowicze

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy będą pasować popychacze od 2 litrowej ośmiozaworowej jednostki. Czy bedzie to samo ściągam z tamtej głowicy i zakładam do m 10.

A co to ma być za "ośmiozaworowa jednostka 2 litrowa", bo chyba nie chodzi o najnowszą konstrukcję z nowej sportowej '3'? Inaczej ciężko będzie Ci znaleść BMW 2,0 z 4 cylindrami i hydroregulatorami.

Kai
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Jak mozna sprawdzic wyjety popychacz?

Gdzies to bylo na forum ,ale nie moge znalezc.O ile pamietam ucisnac w reku takiego popychacza nie mozna i jak da rade recznie ,to jest on do bani?

Tyle zpamietalem ,ale czy to jest prawda, ?bo moja pamiec jest zawodna czasami! :P Szcegolnie po naszych trunkach!Ą po tequili jest ok.

Jak to jest? :mad2:

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
"ośmiozaworowa jednostka 2 litrowa"
M10B20

OK, była chyba produkowana do '75 roku (jak się nie mylę), to chyba by muzeum nie chciał wsadzać.

A tak na poważnie, to zerknij na realoem.com, a po numerach części sprawdzisz, gdzie były używane takie popychacze.

Kai