Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

robię małe "zwiady" w sprawie montażu LPG do e39 535i 235km bez vanosa - ogólnie rzecz ujmując do v8 od BMW z lat 90tych.

Znane jest powiedzenie, że "albo tanio - albo dobrze", ale dlaczego nie można tego połączyć? :norty:

Mieszkam w Warszawie i tutaj zrobiłem jakiś czas temu pierwszą wycenę. Czasami podróż do miasta oddalonego o 100-150km może dać "oszczędność" rzędu 1000zł.

Energy Gaz z WWA podał takie ceny:

1. BRC SEQUENT P&D - Wtrysk Gazu IV generacja - 5200zł

2. STAG 300-8 - Wtrysk Gazu IV generacja - 4400zł

Zna ktoś miejsce poza Warszawą gdzie gaz będzie założony i dobrze i taniej i na dobrych podzespołach? :)

Od razu podkreślam - wiem, że gaz do v8 jest drogi, po prostu może ktoś z forumowiczów zna dobrą stację z lepszą ceną?

Pozdrawiam!

• 4 tygodnie później...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Już pewnie założyłeś, ale jeśli nie to podjedź tutaj:

https://www.google.pl/maps/place/Auto+WiS/@52.2522163,20.9078613,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x471ecafb35c0ef93:0xb4e32369ec0b5918!8m2!3d52.252213!4d20.91005

Facet mi i w rodzinie montował kilka instalacji i zawsze było dobrze i cenowo i jakościowo.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Poza Warszawą, tzn.gdzie konkretniej ? :) Znam ludzi w 100 % pewnych z Krakowa. Chłopaki normalnie pieszczą się z autem. Montaż może potrwać dłużej niż dzień ale wszystko dopasowane będziesz miał jak z fabryki.

GAZIK

Hamernia 4

30-147 Kraków

tel.: 12 623 01 50

tel. kom.: 508078238

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam.

Poza Warszawą, tzn.gdzie konkretniej ? :) Znam ludzi w 100 % pewnych z Krakowa. Chłopaki normalnie pieszczą się z autem. Montaż może potrwać dłużej niż dzień ale wszystko dopasowane będziesz miał jak z fabryki.

No Kraków trochę daleko jest od Wawy:) Ale tak można cała Polskę brać pod uwagę:) Ja też miałem namiar na KRK na gościa o ksywie Struna, ale ostatecznie robiłem swoją X3 w Brzeszczach w AutoAries. Instalka weszła BRC SQ P&D i jak na razie działa bez zarzutu