Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.mam pytanie.czy ktoś wie gdzie w e38 znajduje sie modół świateł?znikły mi pozycyjne z przodu a bezp.odpowiedzialnego za to nie znalazłem.
Opublikowano

Witam,

od świateł jest kilka bezpieczników, przepalenie jednego powoduje, że tracisz światła. No i jest jeszcze przekaźnik. Proponuje sprawdzić dokładnie wszystkie bezpieczniki jeszcze raz.

Pozdrawiam

Opublikowano
dziekuje.sprawdziłem wszystkie i są ok.poza tym na opisie na obudowie niema zadnego co do swieteł.jezeli sie nie myle to skrzynka z bezp.jest jedna z prawej strony w przedziale silnikowym a druga jest w bagażniku.czy jest jeszcze jakaś?dziekuje z góry za pomoc.powiem szczerze ze e38 posiadam dopiero od kilku dni.wcxzesniej miałem tylko e32.
Opublikowano
W e39 bezpiczniki są jeszcze w schowku przed pasażerem. Może w e38 jest podobnie. Sprawdź.

PZDR :)

GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :dance:

http://img171.imageshack.us/img171/9086/2fn2.jpg

Opublikowano

W E38 masz bezpieczniki z lewej strony pod maską + bagażnik(ale tam nie ma świateł(na 99%)) + parę przekaźników masz za/pod/z tyłu schowka w kabinie -jak położysz się na wycieraczce u pasangera to zobaczysz.Dostęp do tych przekaźników po zdjęciu zamknięcia tego schowka.

Pozdrowienia