Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jeżeli nowego pokrycia to najprędzej w ASO. Ceny mogą być jednak szokujące. Ja bym polecał allegro choć raz widziałem podsufitkę używaną za 200 zł, co jest chyba lekką przesadą.

Pozdrawiam

www.swiatdrewna.eu
Opublikowano
Nie ochodzi mi o wymiane podsufitki w całosci ale chcę wymienic tylko ten materiał, zreszta wszystkie podsufitki jakie ogladałem do tej pory maja jakis dziwny stęchły zapach i chce tego uniknać w moim aucie. Ta co teraz mam tez jakos dziwnie śmierdzi. Ale przeczytałem na jednej stronce http://bmwe32.masscom.net/ że można zlikwidować te zapachy wymieniajac pokrycie podsufitki i czyszcząc (zdrapując) samą podsufitkę.
Opublikowano

Podsufitki na nowo obszywają w zakładach tapicerskich.

Podsufitkę możesz obszyć tam zarówno skórą jak i materiałem a może też kupisz sam materiał jak czujesz się na siłach sam to zrobić.

• 1 rok później...
Opublikowano

Czy mozna gdzies nabyc podobny do ogyginału materiał podsufitki (E36 coupe '93 kolor u mnie ciamno szary...od brudu :lol: ) :?:

Bede ja prał ale pewnie sie poodkleja bo juz widze ze gabka pod nia juz sie rozłozyla ze starosci wiec pewnie skonczy sie wymianą materiału.

Myslalem zeby obić ALCANTARĄ ale jest to dosc sztywny material i ciezko go naciagac na nierownosciach np przy lampce....

P.S Wiem ze czarny fajnie wyglada ale odpada bo kiepsko to bedzie wygladalo z jasnymi oslonkami przeciwslonecznymi i i uchwytami (raczkami) przy podsufitce.

• 2 tygodnie później...