Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zdecydowanie fajnie się prezentuje! :cool2: W Twoim secie szyby, aż proszą się o przyciemnienie :P

Moje galerie:

Jest 🙂BMW F36 440I // TOYOTA GR SUPRA

Była 😞 BMW F30 335XI 

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=167&t=397494

Była 😞 BMW E90 330D 

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=339724

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co się stało z ekranem ...??

Ekran niestety ma porysowaną/startą warstwę która chyba miała być antyodblaskowa (?), nie brałem się za to ale można ją zetrzeć do końca i nakleić folię antyodblaskową. :)

Myślałem o przyciemnianiu szyb, ale folia mi nie podchodzi. Sufit jest jasny, mam porównanie i fajnie się jeździ kiedy w środku jest więcej światła. Minus to jazda w nocy, światła z zewnątrz o wiele bardziej rozpraszają uwagę.

3A0jS9b.png
Opublikowano
Wypolerować ten ekran do końca to 30-60 min pracy z wyjęciem i włożeniem go ;) zrób bo razi w oczy. Wystarczy gąbka polerska + polerka + pasta do lakieru lekko ścierna .
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
nie zepsujesz ;) tylko nie odsyłaj go "specjalistom" na oklejenie folia antyglare bo właśnie takowi mi jeden taki ekran uszkodzili .
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
  • 11 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ktoś z Kolegów posiada może INPE która odczyta DDE 7.3 , ewentualnie posiada brakujące pliki do dołożenia ?
Lubię jak diesel objeżdża benzynę, to miłe...
Opublikowano
Ktoś z Kolegów posiada może INPE która odczyta DDE 7.3 , ewentualnie posiada brakujące pliki do dołożenia ?

Kolego nie ten dział, poszukaj na forum jest dział o diagnostyce i na pewno uzyskasz tam pomoc