Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , może być problem. Musiałbyś wyjąć stare radio i zmierzyć głębokość, po wyciągnięciu radia zobaczysz o co chodzi {pół godz. pracy na spokojnie} ,ja również o czymś takim myślałem ,ale zdecydowałem się na dydykowane radio z Androidem- rewelacja, dołożyłem kam. cofania , rejestrator jazdy i wszystko pięknie śmiga fakt ,że zapłaciłem 1300 zł plus jakieś 150zł za kamerki plus moja robota z przeciągnięciem przewodów ,ale efekt szokujący !!!

https://allegro.pl/nawigacja-android-7-bmw-e39-e53-x5-2-16gb-fv-zpl-i7313920577.html?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=NWY1MGFi

Opublikowano
Super to jest co mi wysłałeś :) Ale strasznie drogie jak na moją kieszeń :/ Masz rację lepiej chyba kupić coś dedykowanego żeby potem nie było zdziwienia.. :S Udało Ci się to wszystko w aucie popodłączać samemu? Nieźle o.O
Opublikowano
Teraz na Allegro możesz taki sprzęt kupić na raty0% ja tak zrobiłem, a szczerze to rewelacja stacja multimedialna!!! Szczerze polecam i pozdrawiam.