Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś rozwiązał problem z lusterkiem wstecznym, które samoczynnie opada co 2-3 dni? Zwłaszcza w cieplejsze dni. Sama regulacja jest dość sztywna, ale mimo to po dwóch dniach lustro zamiast idealnie na tylną szybę jest ok 1cm poniżej. Problem powszechny na zagranicznych forach, ale bez rozwiązania... :mad2:
Opublikowano
Mialem tak samo od nowosci auta. Rozwiazanie jest: wymiana kompletnego lusterka z mocowaniem. Mnie to zrobiono w ramach gwarancji, choc dwa razy serwis podchodzil do tego problemu.
Opublikowano
Mój już po gwarancji, ale jak to wada fabryczna to może BMW by partycypowało w koszta?
Opublikowano
Niewykluczone. Jesli systematycznie serwisujesz swoje auto w BMW, to pewnie zrobia Ci po korzystnej cenie, bo jakby nie bylo te lusterka to znany problem w F30.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Niestety, mam zostawić auto na diagnozę 500zł + naprawa. A gdybym chciał kupić lustro jedyne 2tyś. Żenada.

Wie ktoś jak zdjąć mocowanie z szyby i czy można lustro z kuli wyszarpać, czy jak zdejmę to koniec...?

536f99f40f34a.jpg