Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

w poprzednim poscie sie zle okreslilem. poprostu mam rozbity przod i sie zastanawialem czy jak bede go robil to nie zobic na nowszy przod (od e46). jestem nowy na forum i zbieram cenne info na ten temat. dziekuje za odpowiedz w poprzednim poscie. poprostu zrobie moje autko po staremu.

co sadzicie o tych reflektorach "ringach" na przod? lepsze sa od tych oryginalnych? pytam bo lampy tez sa do wymiany w mojej coupetce? tak jak i maska, gril, zderzak, lewa strona wraz z nadkolem. z mechanicznych co do wymiany to nie wiem bo liste bede mial w ta sobote. pomozecie w razie czego zdobyc mi brakujace czesci jak juz bede mial spis wszystkiego?

P.S.

prosze usunac moje piewszego posta bo byl nie na miejscu (pisalem go w nocy jak bykem bardzo zmeczony :D )

pozdrawiam wszytskich milosnikow marki BMW

Opublikowano

Części blacharskie radziłbym ci zakupić oryginalne używane.

Natomiast co do reflektorów zapomnij aby te "tuningowe" były takiej jakości jak oryginalne. Czy naprawdę chcesz z auta zrobić choinkę noworoczną?

Coupe jest na tyle ładnym autem (podobnie jak inne bmw), że trzeba bardzo ostrożnie w nim coś zmieniać aby nie pogorszyć wyglądu (mam na myśli Wiejski Tuning).

I jeszcze jedno; przy zakupie zderzaka unikaj wyrobów z włókna szklanego.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak już chcesz coś zmienić na ładniejsze to wstaw przód od E36 ale modelu z nowszym grilem. Musisz zmienić właściwie tylko dwa elementy, atrape przednią i sam grill. I nie kupuj podróbek grila bo po pierwszej zimie będziesz płakał, że porobiły się bąble na 'sreberku' i zmatowiały.

Jak chcesz poszaleć bardziej wstaw zderzak z M3 ale ORYGINAŁ, a nie jakieś giełdowe shit-laminat-cuda, dodatkowo wtedy będziesz musiał zmienić doloty do chłodzenia tarcz pomiędzy nadkolem, a zderzakiem.