Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korzystal ktos moze z Was z ubezpiecznia WAGAS (przedluzenie gwarancji mechanicznej firmowane przez BMW) przy zakupie auta używanego z polskiego salonu BMW.

Jesli tak prosze o info, procedura, szybkosc, konfliktowosc, akceptacja wycen itd

http://www.bmwgwarancje.pl

• 1 rok później...
Opublikowano

Wątek stary, ale mam aktualne info.

Mam auto z Premium Select właśnie z WAGAS (w tej chwili jest to z Loyda).

W aucie już miałem 3 usterki załatwiane z WAGAS. Wszystko bez problemu. Trochę więcej kwitów do wypełnienia i trochę dłużej to trwa (WAGAS musi zaakceptować naprawę przed jej dokonaniem).

Ale tak naprawdę wszystkie kwity szykuje ASO, my podpisujemy tylko w 2-3 miejscach.

Tak więc reasumując u mnie produkt jak na razie sprawdził się i został przetestowany.

Nie jets to też tak jak w przypadku gwarancji Euro Plus, że płacimy za naprawę a później zwrot. Wszystko załatwiane jest bezgotówkowo - to ASO rozlicza się bezpośrednio z WAGAS.

Aha, w produkcie tym nie ma zapewnionego auta zastępczego niestety. Ale można się tu wspomóc BMW Mobile Care - też przetestowałem.