Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam otóż mam taki problem, mam wejście aux którego moje radio mój moduł CCC nie wykrywa, owe wejście znajduje się z tyłu w tunelu w nogach pasażerów między gniazdami na zapalniczki. teraz nie wiem czy ktoś sobie to dołożył i nie podłączył czy jest coś zepsute w CCC ? proszę o pomoc Igor
Opublikowano
Widać aux na ekranie ale nie działa po włożeniu kabla czy nie widać go wogole? U mnie nie działał bo spalony był bezpiecznik od gniazd zapalniczek z tyłu w tunelu. Po wymianie aux zaczął działać.
Opublikowano
U mnie go nie widac w ogole w radiu jest tylko cd dvd fm i am i kuniec :duh: gniazda dzialaja bo wkladam ladowwrke do tele i laduje
Opublikowano
Co ma bezpiecznik do gniazda AUX? Nic. Jest to wpięte prosto do radia. Jeśli nie wyświetla ci to napewno nie jest zakodowane, a czy jest fizyczne połączenie z radiem to trzeba sprawdzić fizycznie albo najpierw zakoduj , mając AUX wtedy podłączaj.
Opublikowano
Co ma bezpiecznik do gniazda AUX?.

Nie wiem co ma ale tak było u mnie więc tak pisze. Nie wiem, nie rozbieralem tego.