Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Mam f11 530d z 2011... przebieg do tej pory 191000...Nie zerkam ciagle na stan przebiegu ale wczoraj w trasie patrze a licznik sie wyzerowal i mam teraz 00450km... co sie dzieje?moze coś przestawilem i dlatego taka zmiana?

Proszę o pomoc

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Raczej ktos kto korygował przebieg ( byc moze o tym nie wiesz ) zrobil to niefachowo i teraz to sie uwidoczniło. Nie ma mozliwosci zebys sam niechcacy cos nacisnal i przestawil.
Opublikowano
Jezdze tym autem rok i zrobilem prawie 30tys i wczoraj taka niespodzianka... jest sposob zeby to przywrocic? Nie znam sie na tym przeciez przebieg nie zapisuje tylko sam licznik prawda?
  • 1 rok później...
Opublikowano

Siema,

Szperałem z 4h w necie, nie znalazlem nic oprocz tego tematu ktory pasuje najbardziej do mojej sytuacji.

Własnie wybieram sie na przegląd, i mysle ze może byc z tym problem. Zobaczymy co powiedzą, bede mial chwile to zaktualizuję jak rozwiązał się problem, jak przeszedłem przegląd.

bmw e90, 06' 2.0d

od 3 lat w posiadaniu kupiony z przebiegiem 270 jakoś, sytuacja nie pierwszy raz sie zdarzyla, bo rok temu na wiosne podobnie, mianowicie pokazywało zaniżony przebieg ok 140~.Po czym wrócilo do normy (nie wiem jak nie wiem kiedy) i pokazywało normalnie ok 290. tym razem rzeczywisty powinien byc jakos 305~ a pokazuje 165 jakoś.

Opublikowano
Najwidoczniej mamy już te autonomiczne systemu, które same dopasowują przebiegi do potrzeb rynku - ewidentnie mieścisz się w 200 tys. :twisted:
Opublikowano
Najwidoczniej mamy już te autonomiczne systemu, które same dopasowują przebiegi do potrzeb rynku - ewidentnie mieścisz się w 200 tys. :twisted:

wszystko w porządku tylko zalezy mi na prawdziwym przebiegu zgodnie z historią ;p gosc na badaniach technicznych stwierdzil ze moze wbic 165, i ewentualnie mam podjechac do zakladu ktory zczyta przebieg z kluczyka. Podjechałem , chlopak meczyl sie z godzine i nic nie zalatwił. A ja nie wiem co tu by wymyslic.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podjechałem , chlopak meczyl sie z godzine i nic nie zalatwił. A ja nie wiem co tu by wymyslic.

Przy czym tu kluczyk ??? to jest idiotyzm. Możesz cofać przebieg na taki jaki chcesz i wtedy włożyć kluczyk i przez 16km ten kluczyk zapisze KM , na ktore cofneli .

Ja Ci mogę sprawdzić przebieg w każdym sterowniku . Nie tam jeździsz jednym słowem. Można również cofnać w kluczyku bez żadnych problemów )