Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy tuner TV opcja S601 działa w Polsce? Po wybraniu wyszukania kanałów TV znajduje mi kanał o nazwie CH-36. Po wyjściu w ten kanał jest komunikat o braku sygnału.

Wyszukiwanie robiłem na postoju kilka razy i w miastach o różnej liczbie mieszkańców. Znajduje kanały o nazwach CH... jednak nic nie wyświetla.

Opcje oglądania DVD/TV w czasie jazdy mam na tą chwilę zablokowaną, jednak zostanie ona odkodowana w przyszłym tygodniu.

Region w ustawieniach mam wybrany a Europę centralną.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie działa bo od jakiegoś czasu w Polsce jest tylko DVB-T.
3A0jS9b.png
Opublikowano
Dzięki za odpowiedź. Czyli bez zakupu dodatkowego tunera dvb-t ta funkcja jest bezużyteczna.
  • 3 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
No a teraz pytanie jaki MPEG to obsługuje. W Niemczech np. Jest MPEG2 u nas poszliśmy do przodu i walneliśmy od razu MPEG4. Urządzenia te nie są ze sobą kompatybilne. Przywiozłem ze sobą z Niemiec przenośny TV, który tam działał bez problemu, a u nas nic. Wyszło że to z tego powodu nie działa w Polsce. Edytowane przez Jack79
Opublikowano

To prawda problem leży w tym że ten mój tunet obsluguje mpeg2, nie mpeg4.

Wymiana pomoże na tuner montowany z serii F po 2012 roku, jednak nie wiem czy będzię to działać p&p czy trzeba coś kodować.