Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dzięki , jak tylko uda mi się wpisać ten kod to dam znać czy działa ...

narazie po podłączeniu radia mam tylko cztery kreski i nic nie mogę wpisywać ... zostawię włączone przez kilka godzin (czytałem wcześniej ze to pomaga) i może będę mógł wpisać kod ... no chyba ze masz jakiś inny sposób na to żeby zlikwidować te kreski i można będzie go wpisać ?

podłacz radio i zostaw wlaczone na okolo 40min mozne nawe dluzej pozniej powinno pokazac sie 0000 lub code i wtedy mozna wpisac kod

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam

Potrzebny kod do radia z e32 BMW BAVARIA C BUSINESS radio Becker nr seryjny BE 0774 X 7617667 Z gory dziekuje

Było e30 323 wąska lampa :)

Potem e34 525

Teraz e32 750 V12 :D

www.fabrykaksztaltu.pl

Opublikowano
no wlasnie to nie te kody :naughty: macie jeszcze jakies :?: :8)

Było e30 323 wąska lampa :)

Potem e34 525

Teraz e32 750 V12 :D

www.fabrykaksztaltu.pl

Opublikowano

witam

Porzeboje pomocy przy rozkodowaniu radyjka BAVARIA C REVERSE II BP9475B4546068 kody ktore sobie wygenerowalem to 1499 i 9499 ale one nie ozywily radyjka. co robic? MOZE KTOS MI WYGENERUJE INNE?

Z gory wielkie dzieki

Opublikowano

Witam potrzebuje kod do radia do bmw, nr radia to : BP9475B2156662... bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje. Kasia.

czy wystarczy wbic sam kod i od razu zacznie działac radyjko czy tez trzeba cos dodatkowo "naciskac" ?:lol:

Opublikowano
Witam potrzebuje kod do radia do bmw, nr radia to : BP9475B2156662... bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje. Kasia.

czy wystarczy wbic sam kod i od razu zacznie działac radyjko czy tez trzeba cos dodatkowo "naciskac" ?:lol:

Kod do tego radia to 0544

Po jego wprowadzenia trzeba nacinac strzałkę szukania fal do góry >.

Opublikowano

Witam. Miałem radio Blaupunkt BMW Reverse RDS, zachciało mi się zmian i dostałem Blaupunkt Pasis RCR 42. Zmieniłem, wpisuję kody i nic radio nie dziala złe kody. Chciałem wrucić do poprzedniego radia ale kodów nie odnalazłem. Teraz mam 2 radia bez kodów proszę o pomoc narazie przynajmniej do jednego.

Blaupunkt BMW reverse rds - BP4836S1457131

Blaupunkt Paris RCR 42 - BP3774P8636105

Opublikowano
Witam ! Potrzebuje pomocy w rozkodowaniu radia ,BP3835R8528549 .Wprowadzilem kod 3869 ale nie zadziłał.a mam go od poprzedniego własciciela niemca.Albo jest zły albo radio padło. Z gory serdecznie dziekuje.
Opublikowano
Kod jest prawidłowy ewentualnie może być 1869
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
Opublikowano
Wielkie dzieki ! Wpisywałem kod, ten swój .Radio blokowało sie kilka razy i zdziwko wszedł kod.Trochę czasu to trwało .Radio działa. Jeszcze raz dzięki !
Opublikowano

Witam potrzebuje waszej pomocy potrzebny mi jest kod do radia BAVARIA Z E34

BE 0774 B 7621942

Z góry wielkie dzięki