Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Mam takowe pytanie, czy jest możliwość rozkodowania seryjnego radia BMW BAVARIA C BUSINESS tylko że jest to radio BECKER'a?? Bo z tego co widziałem na postach tego forum wszystko jest do blaupunkta i philipsa a właśnie nie ma do beckera. Z góry dziekuję za odpowiedz.

Pozdrawiam!!

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam serdecznie. Właśnie się zarejestrowałem i od razu mam prośbę. Po wyjęciu akumulatora zakodowało mi się radio w e36. Oto namiary na to radio

PHILIPS PH7850R1022581 . Jeśli to możliwe to proszę o kod. Pozdrawiam. :D

Opublikowano

I ja proszę o kodzik

Bavaria C Reverse RDS BP 1836N3761163

PS

Nie mam do niego kostki, a chce to radio zamontowac do busa.

Czy ktoś wie do których bolcy podłączyć zasilanie i głośniki?

BMW wieczna miłość...
Opublikowano

Witam wszystkich fanow BMW! :)

Otoz tydzien temu sprowadzilem BMW316 z niemiec r.91 i do polski dalo rade zapalic lecz na miejscu juz nie chciala odpalic (chyba zmiana klimatu;)). Wymienilem wiec akumulator i oczywiscie padlo radio ;/ a cala droge z niemiec ładnie gralo...Pomoze ktos?

Radio: BMW Bavaria CII

BP9455 B4848170

Opublikowano
co nikt nie ma dekodera do philipsa proszę jeszcze raz o kodzik do PH7860V3141042 jazda w kompletnej ciszy już mnie dobija :mad2: :modlitwa:
Opublikowano
co nikt nie ma dekodera do philipsa proszę jeszcze raz o kodzik do PH7860V3141042 jazda w kompletnej ciszy już mnie dobija :mad2: :modlitwa:

W takim samochodzie cisza to przyjemność, naucz się słuchać.... :mrgreen: :cool2:

BMW wieczna miłość...
Opublikowano

ja bardzo lubie jak mi gra muza w furze dlatego kodzik by mi się bardzo przydał ale widze że nikt się nie rwie do pomocy i będe musiał odwiedzić serwis bmw

:duh:

Opublikowano
Witam wszystkich fanow BMW! :)

Otoz tydzien temu sprowadzilem BMW316 z niemiec r.91 i do polski dalo rade zapalic lecz na miejscu juz nie chciala odpalic (chyba zmiana klimatu;)). Wymienilem wiec akumulator i oczywiscie padlo radio ;/ a cala droge z niemiec ładnie gralo...Pomoze ktos?

Radio: BMW Bavaria CII

BP9455 B4848170

5065 lub 1065

Opublikowano
ja rowniez prosze o pomoc. to do 3 diesla mojego kolegi... chcial sobie podpiac podtrzymanie czy cos tam kombinowal kablami i sie zakodowalo... jest to blaupunkt-werke BP4836S1446082

z gory dzieki

4602 lub 0602

Opublikowano
witam prosze o pomoc rozładował mi sie akumulator w mojej ukochanej beemce 318 m-pakiet 97r radio blaupunkt BP6262T3348253 z g ory dziekuje

8637 lub 0637

Opublikowano
witam prosze o pomoc rozładował mi sie akumulator w mojej ukochanej beemce 318 m-pakiet 97r radio blaupunkt BP6262T3348253 z g ory dziekuje

8637 lub 0637

Wielkie dzięki CHIEFF, kod przyjety:)

Opublikowano

Po wyjęciu akumulatora zakodowało mi się radio w e36. Oto namiary na to radio

PHILIPS PH7850R1022581 . Jeśli to możliwe to proszę o kod. Pozdrawiam.

Opublikowano

Czyżbym coś źle spisał?

Bo zauważyłem, że w podawanych nr seryjnych w szeregu cyfr jest jedna litera a u mnie nie ma PH709051234298.

Może to nie ten ciąg liczb.

Spisałem wszystkie dane które były na radiu. :modlitwa:

Opublikowano

Witam. Panowie może mi ktoś rozkoduje radyjko (PH7850S1055540). Kurcze kupiłem je od gościa na allegro ale niestety bez kodu. Z góry dziękuję za pomoc.

PS

Czy po wprowadzeniu kodu muszą go zatwierdzić jakimś przyciskiem ??

Opublikowano
Witam. Mam wielka prozbe o rozkodowanie radyjka "PB9475B4546068 BAVARIA C REVERSE II" Z gory wielkie dzieki :)

9499 lub 1499

Opublikowano
Witam. Panowie może mi ktoś rozkoduje radyjko (PH7850S1055540). Kurcze kupiłem je od gościa na allegro ale niestety bez kodu. Z góry dziękuję za pomoc.

PS

Czy po wprowadzeniu kodu muszą go zatwierdzić jakimś przyciskiem ??

Hej Panowie może ktoś pomóc?. Mam wyjazd i chciałbym aby coś grało.