Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam na oku 730i E32 V8 do kupienia... ale rocznik (wg sprzedającego) to 1991, z tego co wiem te silniki w E32 były dopiero od 1992 roku...

Czy jednak można pod koniec 1991 były V8?

Pozdrawiam

Opublikowano
najprosciej zapodaj numer vin a ja se lukne w ETK :cool2:

Niestety pytałem sprzedającego ale on nie wie co to jest... :( Autko będę oglądał najprawdopodobniej w piątek.

A czy VIN jest gdzieś w miejsc gdzie łatwo go odczytać? Zadzwonie i poproszę sprzedającego od odczytanie go...

Pozdrawiam

Opublikowano
dokladnie ten numer jest w dokumentach zaczyna sie WBA

Ok, dzieki; jutro zadzwonie i Go o to poprosze.

Ewentualnie jeśli wyjdzie... że to np 750i z przełożonym silnikiem (czego się boje) to warto w to wchodzić?

Autko ma srebrne klamki w drzwiach... sam niewiem czy chciałoby się komuś aż tak bawić...

Pozdrawiam

Opublikowano

uszkodzone...

hmm dlaczego nie ma zdjecia fotela kierowcy czyzby cos ukrywal :?:

drewko jakies takie podniszczone...

chyba ma webasto no i zderzak z przodu i brak halogenow...

jakby sie przypatrzec to napewno by bylo cos jeszcze ciekawe jaka cena i czy auto zarejestrowane bo domniewam ze tak...

moje modele
Opublikowano
hmm chcesz sie wpiep...ć w auto ktore ma caly bok w szpachlu (lub cale jest)??? nie wyglada zbyt ciekawie chyba ze cena bardziej promocyjna niz w tesco...
Opublikowano
Ja też bym nie kupował. Brakuje mu tak wielu rzeczy że nigdy się nie pozbierasz. Dlaczego ma takie wąziutkie oponki, nowe felgi z oponami to musisz kupić już na wejściu.
Opublikowano
Ja też bym nie kupował. Brakuje mu tak wielu rzeczy że nigdy się nie pozbierasz. Dlaczego ma takie wąziutkie oponki, nowe felgi z oponami to musisz kupić już na wejściu.

Opony + felgi, halogeny, prawe drzwi + 2 prawe błotniki... coś jeszcze?

Za to wyposażenie jest dobre :).

Choć klima nie działa :|

Czego mu jeszcze brakuje?

Jest tu może jakiś dobry człowiek z Bielska Białej lub okolic który pomógłby mi go obejrzeć w piątek?

P.S.

Jakie on ma aktualnie koła? Myślałem że to oryginalne :(

Pozdrawiam

Opublikowano
Czuje ze sie napaliles :) ja bym tego za cholere nie kupil w takim stanie .... nawet bym sienie zastanawial. Masz kupe modeli do wyboru ktore chociaz wygladaja dobrze, bo wiadomo ze jeszcze tprzydalo by sie stan techniczny sprawdzic .... no ale tu nawet to auto nie wyglada tak jak powinno :x
www.rc-trial.pl ----> ZAPRASZAM
Opublikowano

Z tego co zauważyłem brakuje mu:

listwa pod zderzak

halogeny

kratki do zderzaka

prawy kierunek coś mu wystaje, żeby się nie okazało że jest połamany

listwy drzwi prawych

chrom zderzaka tylnego (prawa strona)

silnik v8 a wydech ma z v12

zaślepka na hak zderzaka tylnego

połamana obudowa wiatraka

zapalniczka tylna :D

Opublikowano
Z tego co zauważyłem brakuje mu:

listwa pod zderzak

halogeny

kratki do zderzaka

prawy kierunek coś mu wystaje, żeby się nie okazało że jest połamany

listwy drzwi prawych

chrom zderzaka tylnego (prawa strona)

silnik v8 a wydech ma z v12

zaślepka na hak zderzaka tylnego

połamana obudowa wiatraka

zapalniczka tylna :D

No dobra ale to wszystko pierdoły (oprócz tego wydechu). Łatwiej dokupić zapalniczke niż przerobić klime z ręcznej na podwójny klimatronik; łatwiej zmienić kierunek niż fotele na elektryczne (niższe koszty); łatwiej dokupić halogeny niż wymienić mały komputer na duży... a mi zależy na wypasie.

Pozdrawiam

Opublikowano
szpachla na calym prawym boku tez sie wlicza do "wypasu" .. moze nawet z 2 lub 3 tysiace ten samochod jest wart .. wiecej napewno nie ..
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
szpachla na calym prawym boku tez sie wlicza do "wypasu" .. moze nawet z 2 lub 3 tysiace ten samochod jest wart .. wiecej napewno nie ..

Co znaczy całym? Drzwi do wymiany... to wiem... ale jesteś pewien tylnego błotnika? Bo ja nie...

Pozdrawiam

Opublikowano
jesli widze szpachle na drzwiach przednich oraz tylnich to chyba jest jasny obraz co bylo robione z tym samochodem ... chcesz sie pakowac w samochod do ktorego bedziesz tylko i wylacznie dokladal ?? bierz go w ciemno .. jednak ja uwazam ze wole "przeplacic" przy kupnie i wydac wiecej a pozniej miec swiety spokoj zamiast co tydzien wymeiniac kolejna czesc ktora nawalila .. ale to jest twoja kasa i twoj wybor .. chcesz miec "7-ke" z V8 po to zeby ja miec ?? bierz ... chcesz czeprac przyjemnosc z jej posiadania - rozejrzyj sie za innym egzemplarzem, bo z tych zdjec wyglada ze ten nadaje sie przede wszystkim na dawce .. zreszta popatrz na same skory jakie zniszczone - to tez o czyms swiadczy ... brak zdjecia fotela kierowcy - jest na nim jeszcze wolgule skora czy juz wytarte do gabki ??
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

Co znaczy całym? Drzwi do wymiany... to wiem... ale jesteś pewien tylnego błotnika? Bo ja nie...

Pozdrawiam

sluchaj moim zdaniem powinienes olac ten samochod chyba ze jest za gora 4500zl i oprocz blacharki reszta jest dobra tzn silnik zawiecha itd itp a co do tylnego blotnika to sie nie oplaca zmieniac tam trzeba szpachlu... do wymiany napewno dzrwi i blotnik przedni....

ja osobiscie bym dal za nie (jesli wszyztsko jest dobre oprocz tej blacharki) okolo 2500-3000 z przeznaczeniem na czesci...

moje modele
Opublikowano
jesli widze szpachle na drzwiach przednich oraz tylnich to chyba jest jasny obraz co bylo robione z tym samochodem ...

Hmm... zderzenie boczne? I autko może być prostowane z banana? :(

W takim razie co sprawdzić by upewnić się czy tak było/nie było? :(

zreszta popatrz na same skory jakie zniszczone - to tez o czyms swiadczy ... brak zdjecia fotela kierowcy - jest na nim jeszcze wolgule skora czy juz wytarte do gabki ??

Przebieg 360.000 :( W nowszych autkach skóry już są w takim stanie...

Sam nie wiem...

Pozdrawiam

Opublikowano
Po co ta dyskusja? Auto nadaje sie tylko na częsci. Wypas? A co działa, klima? Szpachlem to auto "ocieka" na tylnym błotniku też kawałka brakuje. "Każda potwora znajdzie swojego amatora" jest jak najbardziej na miescu.
Opublikowano
Po co ta dyskusja? Auto nadaje sie tylko na częsci. Wypas? A co działa, klima? Szpachlem to auto "ocieka" na tylnym błotniku też kawałka brakuje. "Każda potwora znajdzie swojego amatora" jest jak najbardziej na miescu.

:beksa:

Czyli co kupić? Do 8k? :)

Pozdrawiam

Opublikowano

:beksa:

Czyli co kupić? Do 8k? :)

Pozdrawiam

Ta http://www.autoscout24.de/home/index/detail.asp?ts=202010.7&id=11gvah1gl4i&source=as24_inseratsg_detail_ueberschrift jest fajna... a EURO tanie... :P

Co o tej sądzicie? :)

Pozdrawiam