Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam szanowne grono, przychodzę z pytaniem dotyczącym zaluzji za nerkami w e60 LCI. Mianowicie chcialbym wiedziec kiedy one powinny sie otwierac poniewaz za kazdym razem kiedy staje zobaczyc czy sa otwarte okazuje sie ze sa zamkniete i martwie sie czy po prostu nie sa zepsute.
Opublikowano
U mnie sa otwarte na postoju przy temp powietrza ok 25-30st , po dluzszej jezdzie i wlaczonej klimie na full, wtedy na postoju sa otwarte, pozdro
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak jest gorąco i klima pracuje to w większości wypadków po zatrzymaniu mam je otwarte ale czasami po paru sekundach postoju potrafią się zamknąć, a czasami nie.

Przy okazji kilka razy zdarzyło mi się, że po wyjęciu kluczyka ze stacyjki nadal pracował nawiew klimy, diody na panelu klimy sygnalizują prace wentylatora i słychać jego pracę. Nawet jak zamknę auto pilotem to przez szybę widać, że nadal pracuje. /świecą diody/ Tak ma prawo się dziać?