Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy orientujecie się jak wygląda temat przełożenia tapicerki w E46 coupe?

Od kilku tygodni szukam wymarzonego coupe z bananowymi skórami i niebieskim lakierem nie po wypadku, w dobrym stanie technicznym.

Raz udało mi się znaleźć na prawdę dobrze wyglądający samochód, który raczej nie miał żadnego dzwona w przeszłości jednak nie podobał mi się we wnętrzu.

No i teraz pytanie - jakbym znalazł anglika dawcę tapicerki włącznie z tą wykładziną na podłodze to można przełożyć wszystko bez problemu?

Wiem, że ten słupek środkowy z hamulcem ręcznym to bym musiał już znaleźć jakiś europejski ale poza tym to chyba reszta będzie do łątwego przełożenia dla kogoś obczajonego w temacie.

Ktoś wie ile serwis może chcieć za takie całkowite przełożenie (podłoga, boczki, fotele) wszystkiego poza podsufitką?

Opublikowano
Serwis? :lol: pewnie krzykną więcej jak dasz za auto :norty:

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

Opublikowano
Jak dasz graty to w granicach 300 - 500 zł powinieneś się zmiescic, warto pomyśleć o wytlumieniu środka przy takiej operacji.

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

Opublikowano
Robota nie jest skomplikowana sam sobie przekładałem w coupe z anglika, sam dałbyś radę, beżowe fotele, boczki przod tył, kanapę, tunel z podłokietniki, jedyny problem jest z fotelem pasażera gdyż on normalnie w angliku jest jako kierowcy w Europie byłby jako pasażera i wtedy że tak powiem lipa bo nie ma w nim tzw. Maty zajetosci i poduszka będzie Ci się paliła na desce chyba że ja przełożysz ale to trochę zabawy.
Opublikowano
Zawsze można ją dezaktywowac za pomocą ncs-a nie będzie swiecil się błąd a w razie czego poduszki zadzialaja :cool2:

721015571