Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wiem ze temat gwarancji europlus byl juz poruszany.

Auto bedzie oddane do serwisu w de bo tu mieszkam.

Chcialbym jednak sie dowiedziec co tak wlasciwie ta gwarancja obejmuje?

Czy obejmuje np zawieszenie ???

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To normalna opcja gwarancji przedluzanej przez dealerow z dandgo kraju a obowiazuje w krajach europejskich z tym ze poza krajem wydania tej gwarancji musisz zaplacic za naprawde i kopie faktury z aso przekazujesz do swojego dealera i koszty sa zwracane. W zaleznosci od jej wersji obejmuje wszystko lub tylko wybrane podzespoly. A jej wersje sprawdzisz na infolinii lub w kazdym aso.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Daj vin to sprawdzę co masz.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolega wyżej pytał o vin. Jesteś w stanie sprawdzić ten? WBA4E910X0G283405 - zastanawiam się nad zakupem tego modelu.

Dealer przesłał mi warunki gwarancji Europlus, jednak są one po niemiecku i nic mi po nich :mrgreen: - dla zainteresowanych prześlę na priv.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W skrocie i uproszczeniu. Gwarancja europlus jako tako zadziala w de , poza jej granicami musisz zaplacic 100% i fakture wysłac do dilera u ktorego kupisz auto. I on zdecyduje czy Ci zewroci pieniadze czy tez nie.
Opublikowano
Jeśli zwróci kasę to nie ma co narzekać. Inna kwestia jakie podzespoły i elementy obejmuje? Dostałem warunki umowy od dealera, ale po niemiecku i nie bardzo mi to pomaga :mad2:
Opublikowano
Czy ktoś się orientuje czy taka gwarancja będzie wciąż funkcjonowała przy leasingu zwrotnym? (kupuję od dealera, sprzedaję do banku i leasinguje)