Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak sprzawdzić do jakiej mocy jest parownik?Teraz mam zainstalowane lovato ale z tego co mi sie wydaje zrobili mnie w balona:|

pozdro

Opublikowano

Na każdym parowniku jest oznaczenie w HP - Horse Power. Są różne wielkości parowników np. 100HP, 140HP, itd. Jeżeli nie ma nic na samym parowniku, to napewno musi być jakaś informacja w karcie homologacyjnej.

Dlaczego uważasz, że zrobiono Cię w baloona :?:

Opublikowano
byłem o 2 gaziarzy powiedzieli ze ten parownik jest do 130 czy 140 km ale nie czytali napisów ,tylko mówili ze one tyle maja
Opublikowano
A ty masz w aucie 150KM. Czyli trochę za mały dali ten parownik. Przy maksymalnych obciążeniach może przerywać, szczególnie z czasem gdy się zabrudzi "super czystym" gazem.
Opublikowano
na parowniku nie pisze do ilu km ale kolega w golfie 115 km ma ten sam parownik.Auto muli powyzej 5 tys obr
Opublikowano
przed chwila gadałem z gościem z allegro powiedział ze ten reduktor co ja mam jest do samochodów 2500-3500 jest to reduktor lovato super
Opublikowano
polecam www.lovato.pl jeżeli masz reduktor lovato super elektronik RGE92 to jest on do mocy od 90 do 140KW, typ jest wybity na boku reduktora i powinieneś mieć to w papierach od gaziaży, mnie zrobili w balona i teraz się ze mnie śmieją bo po gwarancji jest! założyli mi elektronik RGE92 nie ten "super" i on jest do 90KW! a moje auto ma 132KW e34 530 auto nie jedzie powyzej 4 tys obrotow! 100 razy bylem u gaziazy i zmieniali mu ciagle dawke gazu na kompie cudowali i nic! wkoncu na necie doszedlem ze mam za maly reduktor pojechalem wkurzony i zostalem wysmiany bo gwarancja sie skonczyla! a ja ze bylem tu 100 razy na gwarancji! na co gosciu; a gdzie pan ma kwity ze pan byl? oszusci!
http://img410.imageshack.us/img410/9554/m5hire1nt1.gif