Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. E36 323i lub 325 Touring z instalacja LPG II GEN. lub ...no właśnie...325 TDS Touring, do wydania 27 tys....

Mam sentyment do benzyny, z waszych wypowiedzi wynika że trudno trafić dobrego TDSa.... co wy na to ? 323 czy 325 ? Nie chce zrujnować budżetu na paliwko, pomóżcie !!

Opublikowano

za 27 to kup sobie zadbane 323i i wstaw tam gaz - ale SEKWENCJE !! powineines sie wyrobic (lepiej by bylo nawet kupic 328i i wstawic tez sekwencje, i tez powinno sie udac wyrobic w tej kasie - ale juz z wiekszym probleme niz przy 323i)

co do 325i to nie bylo czegos takiego w E36 w touringu ;)

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

Za 27tys.zł możesz się już roglądać za E39.

Ja ostatnio kupiłem 528i Touring 99r. z bardzo bogatym wyposażeniem i instalacją gazową za 32.000pln. Okazje się zdarzają, tylko trzeba być cierpliwym i targować dobrze.

Opublikowano

ogólnie to ciężko znaleźć Touringa w benzynie, wiekszość w ogłoszeniach to tds-y, ja na swój wpadłem przypadkowo :) też się zastanawiałem nad gazem i raczej nie bede zakładał, spalanie 11l/100km po mieście przy normalnej jeździe jest wynikiem do przyjęcia, ale jeżeli już to tylko sekwencja!!! oglądałem pare tds-ów w ładnym stanie ale jakoś nie dokońca jestem przekonany, no i ten dźwięk R6 :lol:

ale za 27kpln to naprawdę można kupić piękne i wypasione auto

pozdrawiam i życzę udanych poszukiwań