Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy mamy tu posiadacza najlepiej F36 ale moze byc rowniecz F32 czarna i dolozone progi M Performance ?? Interesuje mnie jak to wyglada ? Na google widze tylko 3er takie. Na zywo widzialem 5er czarna z progami i wygladalo to swietnie. Czesto widze opinie ze lepiej je pomalowac w kolor auta aby nie bylo zludzenia optycznego podwyzszenia auta ( np na bialym czarne progi podwyzszaja wizualnie auto), ale co w przypadku czarnego auta ? :D bardzo chetnie poznam wasze opinie zanim zamowie progi :)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Przecież to nie są inne progi tylko nalepka. Do tego można dołożyć listwy podprogowe Performance.
Opublikowano (edytowane)
Dokładnie, to tylko naklejka (czarny pas z logo "perf...") ale te pasy pasują tylko do przetłoczeń progów m-pakiet. OEM BMW to czarny pas z napisem w cenie +/- 550zł kpl., na alle... są dostępne "podróby" tych pasów po około 200zł kpl. W przypadku ciemnych lakierów kilka razy spotkałem się z samą naklejką na progu z napisem "perf..." (również dostępne na alle... po +/- 30zł/szt). Edytowane przez arezyy
Opublikowano
Hmmm w salonie dostalem oferte na: nakladka progu, czarny mat prawa i lewa 665 sztuka + lakierowanie 600zl lacznie i montaz 350 co daje lacznie 2250zl. Myslalem ze to cale progi wymieniaja
Opublikowano

871170630_9_1080x720_428i_gran_coupe_m_performance_krajowy_bezwypadkowy_fv_23_rev002.jpg

871170630_13_1080x720_428i_gran_coupe_m_performance_krajowy_bezwypadkowy_fv_23_rev002.jpg

Chodzi ci o te dodaki m-peformance

To z zdjęć moje bmw i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie bez nich tego samochodu.Wczoraj jeszcze dodatkowo obkleiłem dach na czarno ciekawie zmienia linie to samochodu

Opublikowano
Hmmm w salonie dostalem oferte na: nakladka progu, czarny mat prawa i lewa 665 sztuka + lakierowanie 600zl lacznie i montaz 350 co daje lacznie 2250zl. Myslalem ze to cale progi wymieniaja

Na progi M Pakietowe masz nakładkę/naklejkę tak jak koledzy mówili i dodatkowo jest montowany pod progiem coś w rodzaju listwy aerodynamicznej/spojlera. Pozycja 10. Także to nie tylko naklejka

http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=3R11-EUR-06-2015-F32-BMW-435i&diagId=03_0166

Co do auta kolegi - ładne, ale to kwestia gustu. Ja osobiście bym tych dodatków nie założył ale nie można powiedzieć że są ch€)&we. Po prostu uważam że to przerost formy nad treścią. Nie wspominając już o dachu - czarny to jest wtedy kiedy auto jest czarne albo dach jest z CFRP

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W salonie powiedziano mi ze jest kilka opcji - same naklejki za grosze, naklejki na cale progi tez tanie, cale progi z naklejka albo progi z naklejka i dokladka. Pokazal mi te z dokladka na 5er. Genialne :)