Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kupilem niedawno druga 750 prosto z niemiec i nie dzialaja spryskiwacze lamp silniczki te w zbiorniczku dolnym tym pod reflektorem prawym chodza obydwa jak wlacze spryskiwacz na szybe a na lampy nie puszcza ani kropelki ten gorny silniczek w tym malym zbiorniczku nie pracuje wogole i nie wiem jak sie do tego zabrac w poprzedniej 750 wogole mialem z tym powalone i nie zawracalem sobie tym glowy ale w tej jak juz sprowadzona i ma wszystko na pierwszy rzut oka OK chcialbym zeby dzialalo ma ktos moze jakis schemat podlaczenia tych spryskiwaczy i jak powinny prawidlowo dzialac lub pomysl na to co z tym zrobic Pzdr MIREK

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano

Ten górny silniczek w małym zbiorniczku jest od spryskiwania intensywnego i działa po wciśnięciu manetki wycieraczek.

Jeżeli chodzi o spryskiwacze reflektorów to one działaja tylko przy włączonych światłach i to co piąte spryskiwanie.

Opublikowano
Dzieki wielkie w mojej poprzedniej tez byly ale polamane i pourywane przewody wiec poprostu nie zawracalem sobie tym glowy Kocham te wersje samochodow no i chcialbym cieszyc sie tym wszystkim co posiadaja a tym barzdiej ze autko ma zalozone xsenony i to przez servis BMW wiec powinny chodzic a jak patzrylem to nic ale sprawdze i dam znac czy chodza tak jak pisalem wszystko wyglada na podlaczone i oryginalne wiec zdziwilo mnie to ze nie pracuja a utko jest w stanie prawie jak nowe i tydzien w Polsce z gory dzieki

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA