Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem bmka zapala normalnie na wolnych chodzi ok po przejechaniu paru metrow jak sie zagrzeje zaczyna szarpac motorem dusi sie i nie ma mocy tak jak by resztki w baku byly(a jest pol baku) :D jak sie go przegoni i przegazuje to sie wkreca na obroty lecz po chwili znow szarpie i nie ma mocy poradzcie cos moze sie spotkaliscie z takim objawem bo nie wiem czy zaczynac od swiec a moze cos innego ,robi sie tak tylko jak motor sie zagrzeje na zimnym jest ok pozdrawiam aha to jest 316 coupe m43 pozdrawiam
Opublikowano
albo cos w sssaniu automatycznym sie sypnelo i poki jest zimny to chodzi ja bym tam tez pogrzebal.pozdro
Opublikowano
bmka zapala normalnie na wolnych chodzi ok po przejechaniu paru metrow jak sie zagrzeje zaczyna szarpac motorem dusi sie i nie ma mocy tak jak by resztki w baku byly(

Witam

Sprawdź czujnik położenia wałka rozrządu. Jeśli komp pokazuje błąd tego czujnika - najprawdopodobniej to.

Pozdrawiam

Raf