Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie jest taki problem. W pewnym momencie siadł mi sprzęt odpowiedzialny za odtwarzanie CD/DVD po włożeniu płyty wyskakuje komunikat weryfikacja proszę czekać i nic się nie dzieje. Jednocześnie system nie widzi dysku twardego z muzyką, wyskakuje komunikat - brak informacji. Wymontowano mi w serwisie czytnik razem w dysku (jedno urządzenie) i wysłano do weryfikacji. Okazuje się, że czytnik CD sprawny, dysk sprawny a urządzenie nie działa. Magik co to sprawdza stawia na płytę główną w tym urządzeniu i niestety nie da sobie z tym rady. Za obdukcje zainkasuje kasiorkę a ja mam nadal problem. Macie kogoś do kogo można by to podesłać co by spróbował to naprawić? Ewentualnie może ktoś wie gdzie to można kupić używane, żeby dokodować do mojego auta. A może uważacie, ze to nie w tym jest problem?? Wszystkie sugestie mile widziane. Dodam, że samochód do X6 E71 z 2010r.
Opublikowano
Widzę że jesteś z Ostrowca świętokrzyskiego. Podjedz do mnie to zobaczymy.

Gdzie trzeba by podjechać?

Opublikowano
Nikt nie wie, czy nie ma na forum Magika, który naprawia takie rzeczy?
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam.

Mam ten sam problem w e87 2008r. CIC. Dodam że nawigacja normalnie się aktualizuje, z pendrive czyta dobrze. Ale nie odtwarza cd/dvd, i nie kopiuje że schowka muzyki, czasem długo się uruchamia. Słyszałem, że może to być problem z dyskiem partycjami. Czy można zdobyć obraz (konfigurację) pustego dysku?

Czy ewentualnie kupić nowy skonfigurowany, tylko koszt spory na allegro 700zl.

• 3 miesiące temu...
  • 3 lata później...