Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Po przekreceniu kluczyka na ON w stacyjce juz za kazdym razem odczuwam pod butami drganie lekkie i slysze buczenie przez chwilke co to moze byc ? dodam ze pompke do benzyny mam nowa wymieniona na starej tez tak robilo filtr benzyny tez mam wymieniony, odglos dochodzi i drgania tuz pod butem jak trzymam noge pod hamulcem pod kierownica co tam jest znajduje sie cos ? szkoda mi sciagac cala podloge zeby sprawdzac pomocy koledzy !!! :jawdrop: :jawdrop: :mad2:

jak kochac to Ksiezniczke jak krasc to Miliony jak jezdzic to tylko BMW ;)
Opublikowano
to nie jest abs czuje to wyraznie pod stopa lekkie drganie jak buczy, buczenie podobne jakby sie pompka zacierala od benzyny przez moment to slychac i czuc a czasem nawet jak sie zapali auto to jeszcze przez chwilke ciagnie ale rzadziej.
Opublikowano
Mozesz to czuć pod stopą, ale weź pod uwagę, że takie sygnały lubią się przenosić po karoserii. Jak rozbierzesz wykładzinę to zobaczysz, że nic tam nie ma.
Opublikowano
Podnies maske, wlacz zaplon... i pewnie ten dzwiek bedzie tam najbardziej slyszalny... pozniej poloz reke na kolektorze dolotowym i zauwazysz zapewne, ze drzy... zaloze sie, ze to silnik krokowy. Tez kiedys mialem podobnie...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam !

Po przekreceniu kluczyka na ON w stacyjce juz za kazdym razem odczuwam pod butami drganie lekkie i slysze buczenie przez chwilke co to moze byc ? :jawdrop: :jawdrop: :mad2:

DO rm23: udalo Ci sie zlokalizowac usterke?, mam podobnie

obecnie: E46 330i

wcześniej: E36 318i, E36 320i Coupe

Opublikowano
jeszcze nie ale jestem bardzo pewny tego ze to zawor cisnienia na listwie wtryskowej. na dniach zamowie uzywany wymienie i Ci dam znac czy zadzialalo pozdro
Opublikowano
jeszcze nie zamontowalem sorki za opoznienie wyskoczyla mi mala naprawa tylnich zmorkow i zbieznosc ;)