Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam paki problem chce zaozyc orginalny tlumik do swojego is'a i ale nie moge nigdzie znalsc

i tak sie zastanawiam czy do zwyklego 1.8 bedzie pasowal czy raczej nie czy nie bedzie mulil silnika

Opublikowano

Najtaniej produkuje firma POLMOSTRÓW - tłumik końcowy wychodzi około 350PLN. Do 318IS układ składa się dużej puszki - rury - małej puszki i na końcu z małej rurki zakończonej flanszą nr POLMO 03.22. Do 318I ma tylko jedną puszkę końcową więc chyba lepiej nie kombinować i kupić do właściwego modelu. Ja również przymierzam się do zakupu ale jestem z terenu Trójmiasta, a podana firma z Ostrowa Wielkopolskiego nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej, próbowałem przez gościa na allegro, który ma wyroby tej firmy ale za długo mnie zbywał więc odpuściłem. Jeżeli więc uda ci się "przetrzeć" szlak to ja również chętnie skorzystam z możliwości zakupu tegoż tłumika.

Pozdrawiam i życzę powodzenia

Opublikowano
w Warszawie normalnie można kupić te tłumiki, nie wiem jak w innych miastach, ale nie sądzę żeby był z tym problem

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
w Warszawie normalnie można kupić te tłumiki, nie wiem jak w innych miastach, ale nie sądzę żeby był z tym problem

hm to powiedz gdzie mozna go kupic

Opublikowano
info na PW, co by nie robić bezpłatnej reklamy :wink:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
Ten tłumik P03,22 jest dostepny ale to jest tłumik do E36.A Strzelbie chodzi o tłumik do E30,przejzałem teraz wszystkie katalogi tłumików jakie posiadam i tylko BOSAL i TESH ale w cenach kosmicznych.Pewnie bedzie Ci pozostawało założyć tłumik od 318i.Nikt z polskich producentów tego nie produkuje.