Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i panie, jestem świeżym użytkownikiem BMW i pytanie które zadam może byc dla was banalne, ale czy w mojej belce jest port usb przez który mogę naładować telefon? Szukam szukam i nic nie mogę znaleźć.

Z góry dzięki za odpowiedz.

Pozdrawiam,

MS

Opublikowano
E tam. Ja ładuję normalnie. Przecież jak jedziesz w trasie i używasz navi albo Yanosika, to szybko zużywa Ci się bateria. Normalnie ładuje się bateria. Nawet jeśli w instrukcji napisali coś innego.
Opublikowano

Wprawdzie mam F34, a poprzednio F25 ale to wszystko jedno:

F34 (LCI): jest jedno gniazdo w podłokietniku - ładuje bez problemu każdy telefon nie wolniej niż w gniazdku sieciowym, odtwarza pliki, aktualizuje software.

F25: gniazdo w schowku przed pasażerem - aktualizuje software, gniazdo w podłokietniku - ładuje j.w., odtwarza pliki.

Rozwiązanie: w gnieździe "zapalniczki" adaptorek z 1 lub dwoma USB (firmowy BMW lub polecam https://www.ebay.pl/itm/AUKEY-Car-Charger-4-8A-24W-Dual-USB-Adapter-for-Apple-and-Android-Devices-/253252855082?hash=item3af70be52a - sprawdzony solidnej firmy.

I sprawa rozwiązana, cała rodzina obsłużona.

Opublikowano
iPhone 8plus bez problemu się ładuje z USB w podłokietniku podczas używania GPS oraz muzyki bluetooth, ciągle 100% wyświetla
Opublikowano
150mA.... nie naładujesz.... Chyba że iphona z baterią 1300mA... przez 10h

No własnie, że naładuję :-). Może coś zmienili w LCI?

Na bank ładuje się nawej jeśli jest mocno obiciążony (Navi/Yanosik)