Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

chcem zakupic zmieniarke do e46, samochod jest z 07/99r, mam małą navigacja gdzie mozna znaleść jakies charakterystyczne znaki szukalem w bagazniku tak na pierwszy rzut oka nie widzialem zadnych dodatkowych wyjsc. A teraz druga sprawa na co zwrocic uwage przy zakpie zmieniarki, zeby nie okazała się porażką :worried:

Opublikowano
hm... a nie ma innej możliwości sprawdzenia czy jest przygotowane podlaczenie pod zmieniarke, próbowałem rozebrac w bagażniku z lewej strony osłone ale tak dziadostwo sie trzyma mocno nawet klipsa nie mogłem wyciagnąc moze macie jakies jeszcze pomysly??
Opublikowano
hm... a nie ma innej możliwości sprawdzenia czy jest przygotowane podlaczenie pod zmieniarke, próbowałem rozebrac w bagażniku z lewej strony osłone ale tak dziadostwo sie trzyma mocno nawet klipsa nie mogłem wyciagnąc moze macie jakies jeszcze pomysly??

U mnie nie znalazłem wyjścia pod zmieniarkę (a też swego czasu szukałem), a konfigurację fabryczną mam taką samą (nie wiem tylko jakie radio jest u Ciebie - u mnie Proffesional).

Opublikowano
To czy jest wyprowadzone wyjście na zmieniarkę, zależy od tego czy został zakupiony z pakietem przygotowania pod zmieniarkę. W modelu z nawigacją, nie ma żadnego problemu, aby podłączyć okablowanie, więc nie trzeba się tym martwić - kwestia tylko dwóch kabli - wszystko łączy się w bagażniku. Jeżeli masz niedaleko na G. Śląsk lub Częstochowy, to zapraszam - kilkadziesiąt minut roboty i masz wszystko podłączone. Zmieniarki, mocowania i kable mam ;)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)