Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jestem tutaj nowy i sorki jak cos robie źle.

Przechodząc do rzeczy: jechałem moja bunia ostatnio 130 i nagle zgasla i juz nie odpalila... byłem zmuszony po pomoc drogową.

Rano po całej nocy postoju silnik zapalił i pytanie do was żebyście obejrzeli film i powiedzieli co mogło się stać bo moj mechanik dopiero bedzie miec czas za 2miesiace jest robota zaj....ny po prostu. Ja Mechanikiem nie jestem ale wygląda to strasznie i chyba silnik złom :(. Będzie trzeba nowy kupić.

Tutaj macie filmik do obejrzenia -- https://youtu.be/sqlpV8kI5BI

Dzieki z gory za odpowiedzi.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Klapka wpadła? Czy były wyjęte już?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jaki przebieg? Może wał strzelił, zdarzają się takie przypadki w m47n.

Już wiem, 323k km :8)

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Witam! Jestem tutaj nowy i sorki jak cos robie źle.

Przechodząc do rzeczy: jechałem moja bunia ostatnio 130 i nagle zgasla i juz nie odpalila... byłem zmuszony po pomoc drogową.

Rano po całej nocy postoju silnik zapalił i pytanie do was żebyście obejrzeli film i powiedzieli co mogło się stać bo moj mechanik dopiero bedzie miec czas za 2miesiace jest robota zaj....ny po prostu. Ja Mechanikiem nie jestem ale wygląda to strasznie i chyba silnik złom :(. Będzie trzeba nowy kupić.

Tutaj macie filmik do obejrzenia -- https://youtu.be/sqlpV8kI5BI

Dzieki z gory za odpowiedzi.

Zdejmij michę i zajrzyj do panewek.

Opublikowano

Oglądam na telefonie i słyszę jakby to wtrysk się rozpadł chodzi na 2 cylindry? Skąd wydobywa się to klepanie jesteś w stanie określić góra dół silnika?

Jak masz dostęp do inpy sprawdź korekcje najlepiej zrób screeny z live data i korekcji.

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

Opublikowano

Wtryski sprawdzone są ok. W najbliższym czasie myślę że będę wiedzieć co się stało to dam znać.

Dziękuję wszystkim za odpowiedź.