Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie chcę prosić o poradę posiadam BMW e-46 204km 330d 2004 r chcę sprzedać ten samochód, ale od pewnego czasu nie posiadam kupca, ale jedynie dużo chętnych na zmianę. Ogólnie nie potrzebuję samochodu, i mam taką propozycję zamiany na .Audi A8 D2 Quattro 4.2 z gazem. 310 km 1997r. Poradźcie mi czy Audi bym mógł szybciej sprzedać, jeśli bym zrobił zamianę. Oba auta są w dobrym wypasie.

Nie wiem, co robić.

Poradzie. :(

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na audi jest moda, ale a8 to już wielka locha i też może być problem, wszystko zależy od stanu i koloru :lol:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tego A8 tez nie sprzedaż. Nie chca tego kupowac bo jest drogie w serwisie. Chyba ze jakis wariat ci sie trafi i kupi skarbonke.
Opublikowano

Każdy samochód się kiedyś sprzeda, tylko kwestia za jaką cenę i w jakim czasie.

W miarę szybko za realną rynkową, trochę dłużej lub baaardzo długo, za taką z kapelusza :norty:

Pytanie czy chcesz sprzedać czy sprzedawać :twisted: ?

Opublikowano

Markus ta twoja E46 jest do obejrzenia gdzieś w necie? Jakieś ogłoszenie na allegro itp.?

Jeśli masz problem ze sprzedażą tej E46 to wiec, że A8 tym bardziej nie sprzedasz. Nikt tego nie chce kupować. To drogie auto zarówno w użytkowaniu jak i w kupnie. Za te pieniądze ludzie wolą jakąś inną limuzynę np. Merca

Opublikowano

No z tych roczników niebardzo merca bo s klasa z tych roczników to kupa rdzy.

Audi d2 z tym silnikiem jest warta ponad 20k jeśli jest w dobrym stanie więc wątpię że jest zadbana. Pewnie to śmietnik zajechany i tylko jeżdżący.

Pokaż swoją e46 i tą a8. Nawet jeśli kupisz tą Audi to później przy szybkiej sprzedaży nie ma jakiegoś większego podatku?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podejrzewam, że nie rejestrowałby na siebie :wink: powyżej pół roku nie ma podatku.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mam E46 2.8 miałem A8 D2 4.2. Na jedno i drugie nie ma kupców , bo za duże silniki xD każdy woli A6 C5 w 2.4 albo 1.9tdi lub E46 318i