Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam od niedawna nowe dziecko:):) e36 325 coupe, mam problem z elektrycznymi szybami, dzialaja tylko jak sa otwarte drzwi!!! jak tylko zamkne drzwi to nie dzialaja. POMOCY!!!
Opublikowano
Nie jest to problem, lecz standardowa zasada pracy elektrycznych szyb w coupe. Pracują one tylko, w chwili otwarcia drzwi, po załączeniu zapłonu, i przez pewien czas po wyłączeniu zapłonu. W innych przypadkach, a zwłaszcza jak opisałeś nie mają prawa pracować.
Opublikowano
Nie jest to problem, lecz standardowa zasada pracy elektrycznych szyb w coupe. Pracują one tylko, w chwili otwarcia drzwi, po załączeniu zapłonu, i przez pewien czas po wyłączeniu zapłonu. W innych przypadkach, a zwłaszcza jak opisałeś nie mają prawa pracować.

I to chybanie tylko w coupe :) ja mam co prawda e-30 sedan i 4xel.szyby i jest tak samo jak opisał kolega robertbmw :)

Opublikowano
Tzn Robert mial na mysli ze szyby powinny pracowac caly czas gdy zaplon jest wlaczony. Natomiast po wylaczeniu zaplonu powinny dzialac do momentu otwarcia i zamkniecia drzwi kierowcy oraz wtedy gdy drzwi sa otwarte