Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam po 2 dniach postoju auto nie chce odpalić ako rozładowane elektryk stwierdził ze to moduł świateł , został sprawdzony i jest Ok i teraz sprawdza wszystko kable jest ich sporo już to długo trwa , jak użyje migacza to raz się zaświeci tylko , pokrętło świateł tez nie poprawnie chodzi, żarówka xenon lewa raz chodzi raz nie miał już ktoś taki problem ?
Opublikowano
Witam po 2 dniach postoju auto nie chce odpalić ako rozładowane elektryk stwierdził ze to moduł świateł , został sprawdzony i jest Ok i teraz sprawdza wszystko kable jest ich sporo już to długo trwa , jak użyje migacza to raz się zaświeci tylko , pokrętło świateł tez nie poprawnie chodzi, żarówka xenon lewa raz chodzi raz nie miał już ktoś taki problem ?

1. W E65 nie ma kabli tylko światłowody i są bardzo podatne na zniszczenia

2. Podepnij komp bo podejrzewam, że na desce masz całą choinkę kolorów

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

1. W E65 nie ma kabli tylko światłowody i są bardzo podatne na zniszczenia

Aha, jeden caly światłowod :duh:

Co do tematu - moze eeprom wysypala

Albo hardware kaput

Opublikowano
Właśnie nie ma żadnej choinki , były wcześniej ale już naprawione , wyczytałem ze ktoś miał podobny problem i miał walnięty czujnik poziomowania świateł ?
Opublikowano
Elektryk stewierdzil ze coś nie tak z tym modułem światła jest przekonany na 100% gdzieś tam jest zwarcie , elektryk mówił ze to jest szukanie igły w stogu siana...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Elektryk stewierdzil ze coś nie tak z tym modułem światła jest przekonany na 100% gdzieś tam jest zwarcie , elektryk mówił ze to jest szukanie igły w stogu siana...

Powiedz takiemu elektryku "do widzenia" i oddaj samochód osobie, która coś wie w tym w swoim regionie. Możesz do nas na Śląsk przyjechać

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Kup moduł-używkę-koszt ok 50 pln.Patrz na zgodność numerów.Po przepince wyjdzie czy uwalony czy nie.To lepsza opcja niż nabijanie kasy u elektryka,któremu się wydaje...Dwukrotnie tak robiłem i dwukrotnie pomogło.Kupowałem modułý w Legnicy u Sajmona.
Zakup BMW zarejstrowanego w RP to brak wyobrazni,lenistwo lub bezgraniczna naiwność.