Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sie nazywa to nie wiem, moze uchwyt lacznika stabilizatora??

Natomiast w zwyklym sklepie tego na pewno nie kupisz. Pozostaje jedynie serwis, nie powinno to jednak duzo kosztowac

Opublikowano

witam to będzie jakaś łapa mocująca czy ucho łącznika stabilizatora do wachacza

takie coś przy małę wprawie idzie zrobić samemu ja już kolegom robiłem takie dwie tylko trzeba mieć starą na wzur lub z drugiej strony żeby wysokośc mocowania łącznika stab. była ta sama

pozdrawiam

Opublikowano
bo juz 2 raz mi sie urwala ta blacha i nie wiem gdzie ja kupic, jezdzic sie da tylko wali na dziurach , jak by ktos wiedzial gdzie ja moge kupic to czekam na info, najlepiej sklep w warszawie albo jakis sklep online , dzieki za pomoc
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zadzwoń do ASO i się zapytaj, a nie siej paniki. Jak widzisz na obrazku, który załączyłeś - kosztuje $2,25. Niech dołożą do tego marżę po byku, a i tak za pewne zmieścisz się w 20zł, warto kombinować?
Kai
Opublikowano
bo juz 2 raz mi sie urwala ta blacha i nie wiem gdzie ja kupic, jezdzic sie da tylko wali na dziurach , jak by ktos wiedzial gdzie ja moge kupic to czekam na info, najlepiej sklep w warszawie albo jakis sklep online , dzieki za pomoc

za słabo dokręcona śruba i na wybojach porobiły się luzy - dlatego się urwało (tak przypuszczam)

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

witam

w aso kupisz to za ok 6zl tylko ze jesli potrzebujesz na obi strony to pewnie bedzie na zamowienie (na nastepny dzien) tak jak w moim przypadku bylo a jesli na jedna strone to powinienes dostac od reki

tylko pamietaj o dokupieniu nakredki (zapytaj w aso ale pewnie odpowiedza ze nie jest ona przewidziana :duh: ) 1/20'' czy jakos tak bo normalnie ma z gruby gwint