Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założycielu tego tematu masz rację ciężko cokolwiek znaleźć.

BTW. Ostatnio klient który nie kupił mojego 325i bo nie opuściłem ceny kupił u kogoś innego, a potem dzwonił do mnie tym razem żebym mu polecił mechanika który umie naprawiać te silniki bo coś mu tam stuka.

Opublikowano

m@gik

mówisz że nikt nie kupił twojego pojazdu bo kupili od kogoś innego i potem akurat dzwonili do Ciebie żebyś im polecił mechanika??

Opublikowano
m@gik

mówisz że nikt nie kupił twojego pojazdu bo kupili od kogoś innego i potem akurat dzwonili do Ciebie żebyś im polecił mechanika??

Przeczytaj proszę jeszcze raz mój post i zastanów się nad zasadnością Twojego pytania.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Aż za dużo, masz swoje 330i za 30tys zł :mrgreen: Silnik N52 ma srebrną pokrywę zaworów tu jest czarna jak w N53 , od razu śpieszę wyjaśnić że pokrywa z N53 nie pasuje mocowaniami do N52 ( odma )

Zacząłem drążyć temat bo trafiłem już na kilka N52 z czarną pokrywą, ale nie do końca potrafię to wyjaśnić.

Zmiana numeru części miała miejsce 04/2007. Z kolei kilka starszych sztuk miało czarną pokrywę.

Temat poruszany na zachodnich forach:

https://z4-forum.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=70549&sid=09f14e7ea0850dc3f0e473b9dd952ffc