Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie. Moja szyba niestety pękła. Mam pytanie czy orientuje się ktoś czy do head up mozna zalozyc normalna szybe? Jest roznica miedzy ta niby do head up a standardowa?
Opublikowano
Szyba pod head upa w E60 jest najdrozsza ze wszystkich.... wymienialem pare miechow temu i jak dobrze pamiętam to okolice 1300 zl.

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano
Wiem wlasnie a mam w tej chwili wazniejsze wydatki niz szyba w aucie. Myslisz ze z ta folia na normalnej szybie bedzie grało?
Opublikowano

Ciezko mi powiedzieć..... Ja robilem szybe z asistance więc mi było wsio ryba z ceną ( na autostradzie dostała kamieniem).

I w zasadzie powiem Ci.... mało kiedy używam wyświetlacza więc zalozylbym zwykłą ;)

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano
Niegdys czytalem tematy nt doposażenia E60 w headup auta ktore nigdy go nie posiadalo i z tego co tam koledzy wypisywali to najlepsze ostrosci itd to byly jedynie na szybie przystosowanej pod wyswietlacz. Na zwyklej nie uzyskamy z pewnoscia tego efektu oraz obraz moze byc slabo czytelny w zaleznosci od natezenia slonca i innych warunkow.
Opublikowano

Jak wyzej, wymienialem szybe (nie ASO) i zamontowali dedykowana pod wyswietlacz. Brak ostrosci na szybie nieprzystosowanej

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jak masz możliwość wymień szybę typowo pod head-up.Ja używam head-up dla mnie super,jak uzywałeś

to znasz temat.Gdybym miał wymieniac szybę,to tylko pod head-up :D

• 2 lata później...
Opublikowano

Tak czytam forum i wszyscy piszą o tej szybie pod HUD.

Mam e61 z wyświetlaczem, i szybą wymienioną na zwykłego pilingtona (za 500zł) i jakoś to działa.

Nawet się nie zorientowałem że coś jest nie tak, owszem może widać cień/podwójnie, ale spokojnie w dzień i w nocy się jeździ. Dopiero ktoś mi powiedział i zacząłem szukać.

Myślę czy by sobie tej foli za 10 na próbę nie kupić.