Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

najpierw informacja dla temsky - tak, szukalem. nie, nie znalazlem.

w zasadzie interesuja mnie dwie rzeczy - dopisanie vin przy pomocy tool32 i reset modulu, np modul radia przy pomocy tool32. czym jeszcze mozna zresetowac modul radia poza tool32? tak zeby zgaslo i wstalo od nowa?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
najpierw informacja dla temsky - tak, szukalem. nie, nie znalazlem.

w zasadzie interesuja mnie dwie rzeczy - dopisanie vin przy pomocy tool32 i reset modulu, np modul radia przy pomocy tool32. czym jeszcze mozna zresetowac modul radia poza tool32? tak zeby zgaslo i wstalo od nowa?

)))

Na tool32 nie ma żadnych instrukcji, wszystko wiedza i umiejętności są wydobywane na własne ryzyko ))

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ok, dzieki. ale te dwie rzeczy o ktore pytam to chyba najprostsze dwie rzeczy jakie da sie zrobic tool32?

w sumie nie musi byc tool32, ale czym zresetowac modul radia? np po retroficie w bluetooth na koncu trzeba zresetowac radio, czasem tez mulf. jakim innym programem?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nigdy nie resetowałem strownika dla takiego powodu ,

każde kodowanie, programowanie resetuje moduł więc po co jescze raz ma startować , widzicie to w radiu jak przygasa w zegarach itp

a w tool32 to juz można namieszać więc ostrożnie !!!