Skocz do zawartości

520i 170 Modyfikacja wydechu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam e39 520 170km i jak dla mnie jest za cichy. Wczesniej mialem civica z rynną może dlatego. Caly układ jest zdrowy, seryjny z nierdzewki. Mam do dyspozycji podnosnik i spawacza w nierdzewce. Co byscie przerobili, ewentualnie wycieli lub podmienili na przelotową rure, żeby lepiej brzmial? Może ktos zna jakis filmik na YT z taka modyfikacją? Jakies pomysly? Dziekuje za wszelkie komentarze.
Opublikowano
Zbyt wiele bym nie grzebał z wydechem przy takim aucie jak E39 ,ale widzę coś Ci zostało po Civicu :mrgreen: Może zacznij od wymiany końcowego tłumika, po taniości masz firmę Proex która robi puszki pod zamówienie klienta, potem droższe dedykowane Ulter ale nie są zbyt głośne. Następnie RM Motors i Magnaflow i nad tym ostatnim warto posiedzieć nieco dłużej i poprzeglądać projekty. Na youtube jest sporo filmów
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.