Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam z nawigacją business, moje pytanie jest czy można zainstalować/ustawić opcję żeby pokazywało całą mape a nie tylko strzałki czy trzeba ogarnąć radio professional?

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Temat do zamknięcia/usunięcia. Znalazłem odpowiedź

Dobrym obyczajem jest podzielenie się z forumowiczami takimi rozwiązaniami. Na pewno się przydadzą innym.

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
Opublikowano

Internet na ten temat mówi że nawigacja Business z pokrętłem iDrive i przyciskiem MENU w rocznikach 2004-2010 występowała w dwóch wersjach:

- wersja przedliftowa pokazywała tylko strzałkę,

- w wersji poliftowej do końca produkcji "starego" iDrive wprowadzono mapę i strzałkę obok na podobieństwo Professional

Końcówka modeli E87,E90 itd występowała już z tym nowym systemem iDrive z wieloma przyciskami wokół pokrętła.

Opublikowano
Dziękuję. Cholera , nigdzie na forum nie mogę znaleźć linka do Nawigacji Bussines 2017. Masz może jakieś linki ?
Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Na Polskę DVD2. Pokrycie

DVD 1 Western Europe:

Andorra, Belgium, Denmark, Germany, Finland, France, Gibraltar, Greece, Great Britain, Ireland, Italy, Liechtenstein,

Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, Portugal, San Marino, Sweden, Switzerland, Slovakia, Spain, Vatican City.

DVD2 Eastern Europe:

Denmark, Finland, Germany, Greece, Italy, Croatia, Liechtenstein, Norway, Poland, San Marino, Sweden, Switzerland,

Slovakia, Slovenia, Czech Republic, Hungary, Vatican City.

Użyć 7zip do rozpakowania

Link

https://mega.nz/#F!LxAx3aYJ

Decryption key

!vx-g_bVWJTPt1bTAkS9aOg

Opublikowano
Wielkie dzieki !
Opublikowano
Czy pokazała się NAVI na 2018 rok ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeszcze nigdzie nie widziałem. Na naszym popularnym portalu aukcyjnym też cisza.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Pomyliłeś mapy, może chodzi ci o professional? Szara strefa też czeka na business 2018. BMW tego chyba nawet nie wypuściło, bo byłoby na allegro. Nie dawno wyszła mapa HIGH 2018. Od BMW za 350zł możesz mieć. Z Allegro za 200 zł. A do ściągnięcia nie ma. Taka kolej rzeczy. Trzeba czekać aż ktoś kupi i udostępni. Także najpierw BMW musi wypuścić Edytowane przez Jack79
Opublikowano
Jak rozumiem mapa HIGH 2018 nie pasuje do naszych nawigacji Bussines ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
High też nigdzie nie znajdziesz za free. Niestety do business tylko business. Na stronie etk.cc nie ma nawet informacji że bmw wypuściło wersje 2018 business. Do high i professional jest numer do zamówienia płyty więc te wyszły.
Opublikowano
No i wyszło jak to w życiu: bardziej dba się o jakość szynki, niż zwyczajnej :nienie:
Opublikowano
Pomyliłeś mapy, może chodzi ci o professional? Szara strefa też czeka na business 2018. BMW tego chyba nawet nie wypuściło, bo byłoby na allegro. Nie dawno wyszła mapa HIGH 2018. Od BMW za 350zł możesz mieć. Z Allegro za 200 zł. A do ściągnięcia nie ma. Taka kolej rzeczy. Trzeba czekać aż ktoś kupi i udostępni. Także najpierw BMW musi wypuścić

Faktycznie. Lata tylko professional :duh:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
A tak przy okazji zapytam.. czy jest możliwość zresetowania wszelkich ustawień nawigacji ?