Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A mam do was pytanie: wczoraj jak byłem u diagnosty i stwierdził że trzeba poprawić zbieżność lewego koła to tylko ten drążek regulował i tak wyregulował że w efekcie kierownica jest bardziej w prawo niż w prosto, i mam pytanie gdybym tak sam spróbował po jednym obrocie to regulować to może udałoby mi się zrobić to lepiej?

Nie wierzę!

i ktoś taki nazywa się DIAGNOSTĄ. :shock: :duh:

no.. może i by się udało zrobić lepiej.. :idea:

Powiem ci że sam nie wiem jak to jest z ustawianiem tej zbieżności w samochodach, jak miałem poprzedni samochód to także miałem podobną sytuacje chyba z 5-6x ustawiałem zbieżność jak nie więcej... i tylko 1x udało się tak ustawić że można było powiedzieć jest OK.

A co do obecnej chwili to albo sam to zrobię że wezmę i zacznę odkręcać drążek po obrocie i będę sprawdzał aż będzie (może ok) , albo podjadę do jakiegoś ,,fachowca'' i mu powiem proszę dotykać tylko lewy drążek! nic więcej! :D

• 4 tygodnie później...